Meniu
LUNI:
Micul Dejun: LAPTE SI CORN Tartine cu unt si sunca/salam cu Ceai de plante de casa,lamai
PRÂNZ:
- Supă crema de legume
- Buseuri/piftelute de carne de pui cu garnitură de orez – Salată de varza
- Compot de fructe asortate
Ora 15: Turta dulce
Ora 18: Ochiuri romanesti cu cascaval ras
MARŢI:
Micul dejun: Iaurt cu corn
PRÂNZ:
- Ciorbă de cartofi cu ceapa
- Peste/ Gordon bleau / piure,cu garnitura asortata-muratura
- Pufuleti/fructe
Ora 15: Eugenii /placinte cu branza
Ora 18: Sanwichi Cornuri 7 Days sau cozonac.
MIERCURI:
Micul dejun: LAPTE SI CORN Micul dejun-OLLALA cu lapte
PRÂNZ:
- Supă a la grec/de conopida
- Spaghete bologneze cu branza/tocanita nationala
- Mere cu biscuiti
Ora 15: Uscatele
Ora 18: Parjoale moldovenesti cu garnitura si muratura
JOI:
Micul dejun: LAPTE SI CORN si gris cu lapte si cacao cu zahar
PRÂNZ
- Supă de aripioare/carne de pui cu tăiţei
- Ficat/Ostropel cu mamaliguta-muratura
- Ciocolata sau bomboane si suc
Ora 15: Napolitane/ dulceata de capsuni cu biscuiţi
Ora 18: Salata de orez cu sunca presata
VINERI:
Micul dejun: LAPTE SI CORN, Pâine cu pasta de ou /unt şi cascaval- ceai de fructe de padure–cu lamaie
PRÂNZ
- Ciorbă de fasole pastai
- Ceafa de porc/Rulada cu sos alb cu smantana si cartofi
- Lamai cu zahar/compot
Ora 15: Strudel cu mere sau biscuiti DR. Arsslan
Ora 18: Budinca cu pesmet si dulceata
Descarca meniul complet care include planificare meselor pe o luna de zile cu toate variantele pentru grupele de invatamant, in format .pdf.
