LUNI
Micul Dejun: LAPTE SI CORN Tartine cu unt si sunca/salam cu Ceai de plante de casa,lamai
PRÂNZ:
– Supă crema de legume
– Buseuri/piftelute de carne de pui cu garnitură de orez – Salată de varza
– Compot de fructe asortate
Ora 15: Turta dulce
Ora 18: Ochiuri romanesti cu cascaval ras
MARTI
Micul dejun: Iaurt cu corn
PRÂNZ:
– Ciorbă de cartofi cu ceapa
– Peste/ Gordon bleau / piure,cu garnitura asortata-muratura
– Pufuleti/fructe
Ora 15: Eugenii /placinte cu branza
Ora 18: Sanwichi Cornuri 7 Days sau cozonac.
MIERCURI
Micul dejun: LAPTE SI CORN Micul dejun-OLLALA cu lapte
PRÂNZ:
– Supă a la grec/de conopida
– Spaghete bologneze cu branza/tocanita nationala
– Mere cu biscuiti
Ora 15: Uscatele
Ora 18: Parjoale moldovenesti cu garnitura si muratura
JOI
Micul dejun: LAPTE SI CORN si gris cu lapte si cacao cu zahar
PRÂNZ
– Supă de aripioare/carne de pui cu tăiţei
– Ficat/Ostropel cu mamaliguta-muratura
– Ciocolata sau bomboane si suc
Ora 15: Napolitane/ dulceata de capsuni cu biscuiţi
Ora 18: Salata de orez cu sunca presata
MARTI
Micul dejun: LAPTE SI CORN, Pâine cu pasta de ou /unt şi cascaval- ceai de fructe de padure–cu lamaie
PRÂNZ
– Ciorbă de fasole pastai
– Ceafa de porc/Rulada cu sos alb cu smantana si cartofi
– Lamai cu zahar/compot
Ora 15: Strudel cu mere sau biscuiti DR. Arsslan
Ora 18: Budinca cu pesmet si dulceata
Atentie: Meniul e conceput pe intreg anul scolar diversificat in functie de anotimp/luna ….aici este doar un exemplu (nu este acelasi in fiecare luna sau la 3 saptamani ca in alte unitati). D-na doctor-Dietecian a atins toate cerintele cuprinzand toate mesele luate in unitatea noastra:
- Mic dejun;
- Masa de pranz si;
- Gustarea de orele 15,00-15,30;
Masa de seara luata acasa completeaza cu o contributie logica necesarul de calorii/nutrient conform Ordin 1563/2008
Descarca meniul complet care include planificare meselor pe o luna de zile cu toate variantele pentru grupele de invatamant, in format .pdf.