LUNI

Micul Dejun: LAPTE SI CORN Tartine cu unt si sunca/salam cu Ceai de plante de casa,lamai
PRÂNZ:
– Supă crema de legume
– Buseuri/piftelute de carne de pui cu garnitură de orez – Salată de varza
– Compot de fructe asortate
Ora 15: Turta dulce
Ora 18: Ochiuri romanesti cu cascaval ras

MARTI

Micul dejun: Iaurt cu corn
PRÂNZ:
– Ciorbă de cartofi cu ceapa
– Peste/ Gordon bleau / piure,cu garnitura asortata-muratura
– Pufuleti/fructe
Ora 15: Eugenii /placinte cu branza
Ora 18: Sanwichi Cornuri 7 Days sau cozonac.

MIERCURI

Micul dejun: LAPTE SI CORN Micul dejun-OLLALA cu lapte
PRÂNZ:
– Supă a la grec/de conopida
– Spaghete bologneze cu branza/tocanita nationala
– Mere cu biscuiti
Ora 15: Uscatele
Ora 18: Parjoale moldovenesti cu garnitura si muratura

JOI

Micul dejun: LAPTE SI CORN si gris cu lapte si cacao cu zahar
PRÂNZ
– Supă de aripioare/carne de pui cu tăiţei
– Ficat/Ostropel cu mamaliguta-muratura
– Ciocolata sau bomboane si suc
Ora 15: Napolitane/ dulceata de capsuni cu biscuiţi
Ora 18: Salata de orez cu sunca presata

MARTI

Micul dejun: LAPTE SI CORN, Pâine cu pasta de ou /unt şi cascaval- ceai de fructe de padure–cu lamaie

PRÂNZ
– Ciorbă de fasole pastai
– Ceafa de porc/Rulada cu sos alb cu smantana si cartofi
– Lamai cu zahar/compot
Ora 15: Strudel cu mere sau biscuiti DR. Arsslan
Ora 18: Budinca cu pesmet si dulceata

 

Atentie: Meniul e conceput pe intreg anul scolar diversificat in functie de anotimp/luna ….aici este doar un exemplu (nu este acelasi in fiecare luna sau la 3 saptamani ca in alte unitati). D-na doctor-Dietecian a atins toate cerintele cuprinzand toate mesele luate in unitatea noastra:

  • Mic dejun;
  • Masa de pranz si;
  • Gustarea de orele 15,00-15,30;

Masa de seara luata acasa completeaza cu o contributie logica necesarul de calorii/nutrient conform Ordin 1563/2008

Descarca meniul complet care include planificare meselor pe o luna de zile cu toate variantele pentru grupele de invatamant, in format .pdf.

Meniu